Qudos til gode formål: Vi ber om tips til ideelle organisasjoner
Hele overskuddet fra Q-Meieriene gis til gode formål. Nå inviterer vi hele Norge til å nominere gode kandidater for tildeling av midler.
Hele overskuddet fra Q-Meieriene gis til gode formål. Nå inviterer vi hele Norge til å nominere gode kandidater for tildeling av midler.
Det er mange gode grunner til å velge Q. I tillegg til mer mangfold og valgfrihet vil vi sammen med Gjør en forskjell bidra til både en mental og ernæringsmessig boost.
I Q er forbruker sjefen! Sammen skaper vi de beste smaksopplevelsene og de smarteste løsningene og overraskelsen var stor da Skyr®-teamet dukket opp i Lesja med Q Innovasjonsprisen til Sunniva som kom med idéen om Skyr® Vanje 4-pakning.
Havila Kystruten er det nye og det mest bærekraftige rederiet som opererer på Norges historiske kystrute, med fire splitter nye skip fullpakket med moderne teknologi.
Taket lettet nesten på Teknisk museum da jentene fra Jæren og Lye Ungdomsskule gikk av med seieren på Q Innovasjonsdag. I bagasjen ble klimasmart vinneridé byttet ut med en sjekk på hele 15 000 kroner.
52 elever fra Lye ungdomsskole deltok da Q-Meieriene og Ungt entreprenørskap inviterte til innovasjonscamp på Q Innovasjonshus på Jæren. Gullbilletten for beste klimasmarte idé var det fire, fornøyde jenter som vant.
Klarer du 5. klasse pensumet? Q besøkte skoleelever fra Melhus og Surnadal for å takke for quizen som havner på rundt 12 millioner frokostbord i hele Norge.
Q-Meieriene er kjent for å lansere forbrukerdrevne innovasjoner og var de første til å lansere begrepet «Best før, ikke dårlig etter». - Derfor er vi glade for å være de første som tilbyr dobbel datostempling for å forenkle forbrukerens hverdag og redusere matsvinn!
Har du tidligere lett etter flaskepost om sommeren? I sommer er det i melkekjølen du bør lete.
-Dersom du er en av de heldige som finner kartongposten vår, venter det en overraskelse, sier Q-sjef Kristine Aasheim. Selv jakter hun på nye innovasjoner.
14.000 Qer utfordrer nå 206.000 TINE kuer til klimakamp. Sånt blir det tempo på grønn innovasjon.
– Over en periode, har EU testet ulike former for datomerking, nettopp med formål om å redusere matsvinn, forteller Annette Waage Jung, Innovasjonsdirektør i Q-Meieriene. Det er gjort mange forbrukerundersøkelser i EU som dokumenterer at denne tilleggsmerkingen er veldig nyttig. Merkingen gjør at forbruker er flinkere på å lukte, se og smake på produktet og med dette reduserer vi matsvinn.
Matredding har blitt en stadig større trend. Kristoffer Tvilde, bedre kjent som Krisslovesfood, hjelper tusenvis av følgere å spare både penger på mat og miljøet. På årets Matredderdag mottok han prisen «Årets matredder 2023» for sin innsats.